dimarts, 19 de gener del 2016

El penedès Clàssic posat al dia - Ferran Casellas



Cellers Avgvstvs-Forvm, especialment des de l’entrada a primera línia de la nova generació de la família Roca, ha treballat intensament per posar al dia tots els seus vins i també han tingut especial cura amb l’enoturisme.

Situats al Vendrell, amb unes vinyes que fan olor de mar i amb noms que ens recorden temps molt llunyans, hi elaboren vins de tall modern, elegants i intensos. En els vins blancs, el seu ja mític Avgvstvs Chardonnay és ara més elegant i amb una fusta molt més secundària en l'àmbit aromàtic, però sense perdre caràcter. El Avgvstvs Xarel•lo, aromàtic i delicat, amb molta nota floral i de fruita fresca que ara se’ns presenta amb diferents singularitats segons la vinya (pròximament escriurem un post per parlar dels nous Xarel•los d’Augvstvs).

En negres, el Merlot, amb l’entrada del Syrah és cada dia més fragant i llaminer. El Cabernet sauvignon-Merlot, manté el caràcter de sempre, el Cabernet franc, amb tota la seva singularitat, marcant clarament les notes de regalèssia i els matisos iodats. I per últim, el senyor de la casa, el Trajanvs, un cupatge ben bordelès i de criança llarga que no deixa indiferent.

Us animem a tastar els seus vins i vinagres (també en parlarem) i a fer-los una visita, ho mereix!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada