Preu: € (de € a
€€€€)
Avui us
explicarem un dels cocktails més coneguts i consumits arreu del mon, possiblement
per la seva fama de contrarestar els efectes de la “ressaca” Per elaborar-lo
necessitem:
Vodka Snow Queen
Suc de tomàquet
Llimona
Tabasco
Sal d’api
Pebre negre
Api
Per preparar-lo
comencem introduint el gel en el vas mesclador o coctelera. Afegim el la pebre
negre, sal d’api, 2-3 gotetes de Tabasco, unes gotes de suc de llimona i un
parell de cops de Worcestershire Sauce (al gust). Seguidament introduim 5 cl.de
Vodka Snow Queen, 12 cl. de suc de tomàquet i remoure bé amb l’ajut d’una
cullera imperial fins que tots els ingredients quedin ben barrejats i la beguda
molt freda..
Cal servir-lo en
vas ample amb gel i decorat amb una branca d’api fresc.
Nota: Una
variació interessant és substituir el vodka per Manzanilla de Jerez.
Carles Arias
Wine Palace Sarrià
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada