Preu: €€ (de € a €€€€)
Aquest és un dels cocktails de la carta de la prestigiosa
cocteleria Dry Martini de Javier de las Muelas a Barcelona. És un gin&tonic
original i sorprenent, magnific per prendre a mitja tarda o de sobretaula
especialment quan comença el fred.
Necessitem:
Necessitem:
Gin 9 de Mascaró
Kahlúa (licor de café)
Tónica Thomas Herny
Canyella
Nou moscada
Crema de llet
Preparacions previes:
Posar la crema de llet al congelador una estona doncs com
més freda estigui més densitat guanya.
Per aquest combinat es interessant d’elaborar-lo amb vas
tipus “sidra” per conseguir un millor efecte. Introduir-hi el gel (4 o 5
glaçons) i una branca de canyella llarga. Servir 2 cl. de Kahlúa, 5 cl. de Gin
9 de Mascaró, remenar amb la cullera imperial i introduir-hi els 20 cl. d’una
Tónica Thomas Henry i donar un parell de voltes més a tot el preparat.
Treure del congelador la crema de llet que hi teniem
reservada i amb l’ajut de la própia cullera imperial servirem la crema de llet
mirant de que quedi per el damunt amb el mateix efecte que en un Irish Coffee.
Per finalitzar ratlla pel damunt una mica de nou moscada.
El Gin&tonic s’ha de prendre sense remenar. D’aquesta
manera en cada glop gaudirem de la sensació d’entrada refrescant i cruixent de
la tónica i la ginebra i al mateix temps rebràs l’entrada de la crema que t’aprotarà
textura i suavitzarà el seu gust.
Una experiencia formidable.
Adjunto un enllaç on ensenyem a preparar un Irish coffee per
que us serveixi per entendre la técnica!!
Ferran Casellas
Wine Palace Barcelona
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada