dissabte, 16 de març del 2013

Thomas Henry, una nova moda!!


La nova moda, sembla ser que no serà ni la Ginebra, ni el Vodka, ni el Rom, més aviat sembla que el protagonista de les begudes de moda seran els Mixers, refrescos originals per elaborar "longdrinks" tant imaginatius com siguem capaços de crear.
Avui us vull parlar sobre un gran elaborador de tòniques i mixers, Thomas Henry, de Berlin. L'origen del seu nom es degut a que Thomas Henry va ser qui va aconseguir per primera vegada (1773), enriquir l’aigua amb diòxid de carboni i li va proporcionar a la gent una experiència nova, refrescant i cruixent. 
Els productes de Thomas Henry sempre s’han desarrollat de la mà d’experimentats barmans per aconseguir la millor qualitat de producte i el millor gust per al client, a la passada edició del Gin Show Barcelona va quedar patent ja que la gent trobava la tònica Thomas Henry de les millors.
Els creadors, Sebastain Brack i Norman Sievert, sempre van trobar que les variacions de sabors del mixers no eran prou definides, eran massa suaus i no representaven el sabor del producte original, aleshores van desarrollar els 5 acompanyants clàssics pels glops llargs, els quals es caracteritzen per la qualitat dels seus ingredients i deliciosos sabors.
Els principals productes que elaboren van desde la TH Tonic Water, una tònica clàssica molt ben equilibrada, TH Elderflower Tonic, tònica aromatitzada amb flor de saüc, el TH Ginger Ale, el picant TH Spicy Ginger, un ginger beer amb caràcter, la TH Soda Water per acompanyar els teus Mojito i la TH Bitter Lemon.



Sobre els mixers que tenen us anirem explicant, un per un, les seves característiques i avui ens centrarem en la Thomas Henry Tonic Water.

 
 
Thomas Herny Tonic Water, molt equilibrada, ens donarà una punta dolça al principi, aromes cítrics després i acabarem amb la clàssica amargor, molt recomenable per fer el clàssic gin&tònic. La diferència amb altres tòniques es que ells utilitzen la quina cinchona la qual li dona el seu segell particular.
És un mixer polivalent, que pot anar de la mà de gins més seques fins a d'altres més aromàtiques i exótiques.



 
ELABORACIÓ DEL GIN&TONIC PERFECTE


- Omplir fins dalt de gel la copa i remoure els glaçons amb l’ajut de la cullera imperial fins que la copa quedi entelada. Eliminar l’excés d’aigua del fons.

- Deixa caure uns grans de ginebró entre els glaçons. Al afegir-ho al inici, la resta d’ingredients que anirem afegint s’aniran impregnant del seu aroma. Aquest truc us pot servir per qualsevol de les especies que inclou el set.

- Aromatitzar amb unes gotes de Thomas Henry Bitter True.

- Introduir 5 cl. de la teva ginebra preferida i remou-ho tot de nou amb la cullera imperial.

- Sense treure la mateixa cullera, utilitza l’espiral per afegir una Thomas Henry Tonic Water, de manera que la tònica rellisqui suaument per l’espiral per tal de no perdre gens de carbònic.

- Remoure de nou amb suavitat, de baix a dalt per tal d’homogeneïtzar el teu combinat.

- Exprem una pela de llimona just al damunt de la copa per alliberar tots els olis essencials aromàtics del citric.

SUNSET GIN&TONIC
5 cl. Gin G/10
2 Anis estrellat
Pell de taronja
20 cl. Thomas Henry Tonic Water

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada