dimecres, 27 de febrer del 2013

De Ladoucette Pouilly-Fumé 2007


VAL DE LOIRA (FRANÇA)
Situada al oest de Paris, Pouilly-sur-Loire, el poble que acull els famosos Pouilly-Fumé, on la Sauvignon blanc es batejada amb nom propi (Blanc Fumé), acull en terres de “pedernal” vins elegants i perfumats amb caràcter suficient per perdurar en el temps.


DE LADOUCETTE POUILLY-FUMÉ 2007
a.o.c. Pouilly-Fumé
Sauvignon blanc
Nota de tast 23/02/13 by Ferran Casellas
Aroma de cítrics dolços, pell i essència de llimona i taronja, pinya i nespra. Lleugers torrats i matisos animals. Flor de taronger i saüc, mineralitat intensa a mesura que el vi s’oxigena amb un fons agradable de tòfona negra i terra humida. Aromes i gustos “humami” en la seva evolució.
En boca es mostra fresc amb una acidesa cruixent que sorprèn pels anys, de textura greixosa i retorn cítric. Espectacular post gust que s’allarga tant com vulguis. Ufff!!!
Nota de tast 26/02/13 by Gemma Rodríguez
Nariz limpia fresca y melosa. Profundidad cítrica de níspero, pomelo y fruto de membrillo, corazón de anís verde, bouquet de flores blancas y esencia de naranja.
En boca, acidez plena, chispeante y sedoso. Paso fresco y delicado. Elegante recuerdo de cítricos ligeros, albaricoque y fruto de hueso.

* El tast ha estat realitzat en dies diferents doncs la seva complexitat i acidesa permeten una correcte i favorable evolució del vi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada