Els elaboradors de whisky’s mai ens deixaran de sorpendre, després de la
evolució dels whiskies envellits en barriques tradicionals i després afinats en
altres barriques més especials, com poden ser de Chateu d’Yquem, d’Amarone, de
garnatxa... per donar-los uns tocs aromàtics diferents, més afruitats, o amb
notes que fins ara no es podiem trobar en el whisky. Això els converteix en
productes especials, recomenables per cualsevol persona que vulgui probar algu
diferent i no tant tradicional.
Encara que la revolució ha arrivat ara amb un nou producte anomenat BIGPEAT un whisky amb turba (com el seu nom ens indica!!) on el que ens sorpendrà
es que s’ha fet un blend a partir de diferents destileries de whisky de malta,
molta gent està acostumada a que la paraula blend no va lligada a qualitat però com sempre tot dependrà de com fem les
coses. El BIG PEAT està format per 4 whiskies de les millors destileries
especialitzades en whisky turbats: Ardbeg - Caol Ila – Bowmore – Port Ellen.
Aquesta barreja es excepcional fins al punt que li han donat fins a 96 punts a
la prestigiosa biblia del whisky de Jim Murray’s.
No perdeu l’oportunitat de tastar-lo!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada