divendres, 11 d’octubre de 2013

Cloud on Gin&tonic

Dificultat: Baixa
Preu: € (de € a €€€€)

Aquest més el gin&tonic que us proposem busca jugar amb les diferents desitats de les begudes per preparar un combinat visulament molt atractiu.

Foto realitzada a Wine Palace per l'article sobre Gin&Tonics de la Revista Epicur

Per preparar-lo necessitem:
Mayfair London Dry
Blue Curaçao d’Heritier Guyot
Mandarina
Llima

Prepareu un grell de taronja sense pelar i reserveu. En una coctelera barrejeu 5 cl. de Mayfair London Dry, 2 cl. de suc de mandarina natural i unes gotes de suc de llima. Batre-ho bé durant 10 segons i servir tot el contingut de la coctelera (gel inclòs) en el got. Introduir el grell de mandarina i omplir el got amb Tònica Thomas Henry. Dona un parell de voltes amb la cullera a tot el preparat i per finalitzar, afegeix amb molta cura un petit raig de Blue Curaçao d’Heritier Guyot. Veureu com el licor baixa fins el fons del got creant un petit núvol blau.

Salut i fins la propera!

Ferran Casellas
Wine Palace Barcelona  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada