dilluns, 28 d’octubre del 2013

Noticia: Clos Pons entre els millors vins de Catalunya


Clos Pons entre els millors vins de Catalunya


Ens plau comunicar-los que aquest passat divendres 11 d’Octubre, en la cerimònia de lliurament dels premis als millors vins catalans VINARI 2013, CLOS PONS va rebre importants reconeixements a la qualitat dels seus vins. Aquests van ser els premis rebuts:

ALGES 2010: 3r Millor Vi Negre de Criança de Catalunya. Vinari de Bronze.

ALGES 2010: Millor Vi de la DO Costers del Segre. Vinari d’Or Especial.

ROC DE FOC 2011: 3r Millor Vi de la DO Costers del Segre. Vinari de Bronze.

Aquests reconeixements situen a ALGES 2010 com un dels millors vins de Catalunya en categoria de negres amb Criança i el millor dins de la DO Costers del Segre.

Així mateix, CLOS PONS es situa com un referent de qualitat dins de la DO Costers del Segre, havent rebut dos dels tres primers premis,  el del millor vi amb un Or especial per ALGES 2010 i el bronze amb ROC DE FOC 2011.

Els premis VINARI és el concurs dels vins que s’elaboren i produeixen a Catalunya. Amb la col·laboració de totes les Denominacions d’Origen i de la Generalitat de Catalunya, entre altres institucions, el concurs vol ser el referent dels vins catalans.

Un jurat composat per 50 catadors considerats entre els millors del país, alguns d’ells referents internacionals en el mon del vi, van catar els 730 vins que es van presentar al concurs. Les cates es van fer completament a cegues i els vins es van anar seleccionant en diferents fases eliminatòries fins arribar a la fase final en que es van seleccionar els vins premiats.

Aquests reconeixements se sumen als rebuts recentment per part de Guía Peñín, que situen a Clos Pons com un dels 120 cellers amb vins millors puntuats entre els vins espanyols.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada