divendres, 4 d’octubre del 2013

Vesper by James Bond 007

Dificultat: Baixa
Preu: €€ (de € a €€€€)

En una de les darreres pelicules de James Bond, a Casino Royal, el 007 crea una nova versió del cocktail clàssic amb mes variacions que existeix, el Dry Martini. En aquest cas, es fa preparar un Dry força sec i molt aromàtic amb la peculiaritat d’aromatitzar el cocktail amb Lillet, un aperitiu francès elaborat amb vi blanc de la bordeus (sauvignon blanc i semillon) macerat amb taronja i altres ingredients..
El Dry Martini clàssic esta compost de ¾ parts de Ginegra London Dry i ¼ part de Vermut blanc francès (sec). Quan es vol gaudir d’una versió més seca, s’ha d’augmentar més ginebra i menys vermut. De fet hi ha qui diu que la versió més seca del Dry Martini es en la que el Barman nomès t’ensenya l’ampolla del vermut!!!
En aquesta ocasió, James Bond, utilitza una altre manera de donar sequedat al combinat, substituint una part de la ginebra per vodka. Així doncs, per elaborar aquest cocktail necessitem:

Vodka Snow Queen
Gin Botanist
Lillet
Llimona

Cal preparar el cocktail en el vas mesclador. Introduir gel abundant, servir ¼ part de vodka, ¾ parts de Gin Botanist, un raig de Lillet i refredar bé en el vas. Servir en copa de cocktail previament refredada i decorar amb una pell de llimona. I sobre tot, com diria James Bond, “Martini, shakennot stirred”.
* el cocktail original estava fet amb Gin Gordon’s i el vodka no s’especificava marca. Les marques que nosaltres us recomenem són les que nosaltres considerem que queden millor.


 No deixeu de visitar la pagina BOND LIFESTYLE doncs hi trobareu els seus cocktails preferits, champagnes, cognacs, rellotges, roba,...

Ferran Casellas
Wine Palace Barcelona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada